Proglašeni najbolji paraolimpijci

Borislava Perić-Ranković i Željko Dimitrijević najbolji u 2017.

Tokom jučerašnjeg dana u Skupštini grada Beograda održan je tradicionalni godišnji izbor Paraolimpijskog komiteta Srbije za najbolje sportiste Srbije tokom 2017. godine.

Kao najbolji sportisti su proglašeni stonoteniserka Borislava Perić-Ranković i svetski rekorder u bacanju čunja Željko Dimitrijević. Kao najuspešniji tim je proglašena stonoteniska reprezentacija Srbije, a selektor tima Zlatko Kesler je osvojio nagradu za najuspešnijeg trenera.

,,Uvek imam emociju kada sam sa vama i to bez skrivanja ističem. Prvi put imamo predstavnika na Zimskim olimpijskim igrama i trudićemo se da budemo jednaki sa svim zemljama. Kada pogledamo rezultate moram da kažem da ste primer svima nama u odnosu na sve vrednosne sisteme. Granice ne postoje same, već ih samo mi postavljamo i one su dostižne za sve nas”, rekao je Vanja Udovičić ministar omladine i sporta Republike Srbije.

Tokom svečanosti se govorilo i o predstojećim Paraolimpijskim igrama u Pjongčangu koje će se održati od 9. do 18. marta gde će našu zemlju predstavljati Miloš Zarić u disciplini nordijsko skijanje.

autor: Playtravel

2. mart 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar