Qatar Airways – Proslavite Dan cvetanja stabla trešnje u Japanu

Kupite odmah avio karte po promotivnoj ceni i prisustvujte najlepšim prizorima Japana!

Avio kompanija Qatar Airways pripremila je specijalnu promotivnu akciju za letove ka japanskim destinacijama povodom Dan cvetanja stabla trešnje.

Ova kratka promotivna akcija će trajati samo još tri dana, do 5. aprila 2018. godine, a do tad možete da kupite avio karte za letove iz Beograda za Tokio po ceni već od 568 EUR, za Osaku od 773 EUR, kao i za Fukuoku po ceni od 750 EUR.

Promotivna akcija takođe obuhvata sniženu cenu za letove u Premium klasi za Tokio pa avio karte možete da kupite od 2480 EUR.

Sve cene su za povratne avio karte za letove iz Beograda, a dodatni troškovi su već uračunati.

Tradicionalni praznik Sakura, tj. Dan cvetanja stabla trešnja, radosno se obeležava svakog proleća jer za stanovnike Japana ono predstavlja simbol sreće, doživljava se kao znak pravi dolaska proleća, ali i predstavlja početak školske i fiskalne godine.

Mada je cvetanje stabla trešnje u Japanu trenutno u punom jeku i očekuje se da će trajati do kraja aprila, promotivna akcija avio kompanije Qatar Airways obuhvata sve letove do 10. decembra 2018. godine.

Savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

3. april 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar