Red Wings uvodi letove Beograd Moskva

Da li će veća konkurencija doneti jeftinije avio karte za Moskvu?

Ruska avio kompanija Red Wings Airlines zvanično je potvrdila da će od juna početi da leti na liniji između Beograd i Moskve.

Mada je avio kompanija planirala da pokrene letove od 2. juna, prvi let će biti uspostavljen deset dana kasnije, 12. juna. Red Wings Airlines planira da leti tri puta nedeljno između Beograda i moskovskog aerodroma Domodedovo.

Ruska avio kompanija će obavljati letove utorkom, četvrtkom i subotom u ranim jutarnjim časovima, a na liniji će koristiti avion Airbus A320.

Red Wings Airlines je treća avio kompanija koja će povezati glavne gradove Srbije i Rusije i tako će se pridružiti avio kompanijama Aeroflot i Air Serbia.

U avio kompaniji smatraju da će u narednom periodu porasti tražnja za letovima između dva grada zbog održavanja Svetskog prvenstva u fudbalu.

Avio karte se već nalaze u prodaji i možete da ih kupite odmah po najpovoljnijoj ceni online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Da li mislite da će veća konkurencija doneti jeftinije avio karte za letove ka Moskvi? Podelite vaše mišljenje sa drugim posetiocima našeg sajta.

autor: Playtravel

17. maj 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

3 Komentara
 1. Upit za cijenu karata

  Novo Simic
   odgovori
  07/08/2019

  Postovani.
  Putujemo 15. 07. 2020 u Ruski grad Ufa.
  Pa nas interesuje koliko bi kostala karta za 20 putnika. U pitanju je folklorni ansambl iz Banja Luke.
  Tel: 0038765 915 851
  Srdacan pozdrav.

 2. Neljubaznost

  Zlatibor lazic
   odgovori
  15/01/2020

  Dana 03 .1.2020 imao sam let za Moskvu (domadedovo) a potom iz moskve za Sankt peterburg.let je u Bg otkazan zbog magle sve je bilo ok.dali su nam sendvice i odveli u hotel
  .sutradan smo poleteli za Moskvu.predstavnici red vings(fly ctar Bg) na pitanje sta da radim jer sam izgubio let iz moskve za sankt pet.odgovorili da oni nisu metereolozi i da cu morati sam da resavam to pitanje.na moje insistiranje .zena u predstavnistvu mi je rekla sad ce ona da posalje poruku u predstavnistvo u Moskvu i da ce da oni rese peoblem.mislim da je to bila prevara samo da me otkace.muke nastaju u Moskvi gde 2 neljubazne sluzbenice i ne zele da pogledaju i rese moj problem.kazu kupi novu kartu.a ona je te noci do snt peterburga stajala 30.000 rub.sluzbenice uzasne kAo i kompanija.morao sam do snt pet. Vozom .uzas od slizbenika prvo u Bg a za Moskvu nemam reci.nikad vise sa vama ,a svim svojim prijateljima takodje savetovacu da ne lete sa vama.

  • Play Travel - Dejan
    odgovori
   21/01/2020

   Zlatibore, ukoliko smo dobro razumeli Vaš komentar, imali ste dve odvojene karte na relaciji Beograd Moskva i Moskva Sankt Peterburg. Nažalost kada izvršite kupovinu dve odvojene avio karte koje nemaju povezane letove, avio kompanija najčešće ne prihvata nikakvu odgovornost za kašnjenje na sledeći let, pogotovu u situacijama kada je “viša sila” u pitanju odnosno vremenske i elementarne nepogode. Predlažemo da pokušate za zahtevom za odštetu na sledećoj stranici ali kako je let otkazan zbog magle, nema puno izgleda da će Vaš zahtev biti prihvaćen. U svakom slučaju vredi pokušati.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar