Ryanair obnavlja letove iz Niša tokom jula

Ryanair iz Niša za Berlin, Bratislavu, Maltu i Milano tek od jula

Low cost avio kompanija Ryanair trenutno prodaje avio karte za letove iz Niša tek od jula.

Putnici koji su zaintereovani da putuju iz Niša moraće na to da sačekaju još malo. Low cost avio kompanija kroz rezervacioni sistem nudi avio karte za letove iz Niša za Berlin tek od 2. jula, za Maltu i Bratislavu od 3. jula, a za Milano Bergamo od 4. jula . Na svim linijama avio kompanija će leteti dva puta nedeljno u početku, a ostaje da se vidi da li će i kada intenzitet letova biti pojačan.

Ryanair je nedavno odustao od linije Niš Stokholm, a ovu odluku low cost avio kompanija sigurno neće menjati u dogledno vreme.

Avio kompanija Ryanair se na ovakav korak odlučila najverovatnije nakon predloga Evropske komisije da granice Evropske Unije ostanu zatvorene do 15. juna.

Drugi razlog mogu biti smernice koje ograničavaju kretanje putnika, a među idejama je bilo i to da bude izbačeno svako srednje mesto u redu aviona. U avio kompaniji Ryanair ovaj predlog je naišao na veliki otpor, jer oni smatraju da bi bilo neisplativo obavljati letove sa dve trećine popunjenih mesta u avionu. Veće cene bi rezultovale manjim brojem putnika, smatraju u low cost avio kompaniji.

Raspored je podložan promeni.

autor: Playtravel

11. maj 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar