Ryanair – Od danas letovi Niš Stokholm

Nova linija sa aerodroma Konstantin Veliki: svakog utorka i subote letovi između Niša i Stokholma 

Večeras oko 20h se očekuje prvi let low cost avio kompanije Ryanair na liniji iz Niša za Stokholm.

Počev od današnjeg dana, avio kompanija Ryanair obavljaće dva leta nedeljno između Stokholma i Niša, utorkom i subotom. Polasci iz Stokholma su predviđeni za 17:00h sa dolaskom u Niš oko 19:35h, a polasci sa aerodroma Konstantin Veliki predviđeni su za 20:10h sa dolaskom na aerodrom Stokholm Skavsta oko 22:45h.

Avio karte u jednom pravcu za letove Niš Stokholm možete da kupite odmah po ceni već od 5 EUR, dok povratne avio karte možete da kupite po ceni već od 13 EUR. Svi dodatni troškovi su već uračunati.

Linija Niš Stokholm je peta koju obavlja low cost avio kompanija Ryanair, čime se izjednačila po broju linija sa avio kompanijom Wizz Air.

Novouspostavljenim letovima između Niša i Stokholma povećan je broj linija koje avio kompanije obavljaju iz Niša na ukupno dvanaest, mada je avio kompanija Germania najavila kako će obustaviti letove Niš Cirih od 8. januara.

Broj mesta po sniženoj ceni je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar