Ryanair pokreće letove iz Banja Luke za Milano Bergamo

Sedma Ryanair linija iz Banja Luke

Low cost avio kompanija Ryanair je potvrdila da će pokrenuti letove između Banja Luke i aerodroma Bergamo nadomak Milana.

Na osnovu rezervacionog sistema se može videti da će avio kompanija Ryanair uspostaviti liniju Banja Luka Milano Bergamo sa početkom zimskog reda letenja, a prvi let se očekuje 26. oktobra 2020. godine.

Ryanair će leteti dva puta na liniji, ponedeljkom i petkom. Letovi iz Banja Luke se ponedeljkom očekuju oko 22:20h uz sletanje oko 23:40h, a petkom oko 13:10h sa dolaskom u Milano Bergamo oko 14:30h. Najkraći letovi na liniji bi trebalo da traju oko jedan sat i 20 minuta.

Prodaja avio karata je počela, a najjeftinije avio karte u jednom smeru možete da kupite po ceni već od 19 EUR, dok povratne avio karte možete da kupite za već od 59 EUR.

Linija Banja Luka Milano Bergamo je sedma koju Ryanair obavlja iz Banja Luke, pored letova za Beč, Berlin, Brisel, Frankfurt, Memmingen i Stokholm.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

17. februar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar