Singapore Airlines – Povoljni letovi za Indoneziju

Upoznajte Indoneziju: kupite odmah jeftine povratne avio karte za Džakartu, Bali, Bandung i još pet destinacija po ceni već od 690 EUR

Avio kompanija Singapore Airlines u saradnji sa podkompanijom SilkAir nudi povoljne avio karte za letove ka 52 destinacije u Aziji i Australiji.

SilkAir trenutno direktno leti ka 16 država, a od toga čak 11 destinacija se nalazi samo u Indoneziji. Baš iz tog razloga, avio kompanija je iskoristila priliku da predstavi specijalnu ponudu ka destinacijama u Indoneziji ka kojim putnici iz Srbije mogu putovati preko Singapura.

Povratne avio karte za letove iz Beograda za Džakartu možete da kupite po ceni već od 690 EUR, za Denpasar (Bali) od 695 EUR, za Semarang od 701 EUR, za Surabaju od 744 EUR, za Balikpapan od 781 EUR, za Makasar od 797 EUR, za Bandung od 800 EUR, a za Džogdžakarta po ceni od 809 EUR.

Singapore Airlines je takođe podsetio da avio karte za letove iz Beograda za Singapur možete da kupite po ceni već od 670 EUR.

Cene koje su navene su sa već uključenim svim dodatnim troškovima i važe za povratne letove iz Beograda .

Broj mesta po najnižim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

10. oktobar 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar