Singapore Airlines – Specijalna ponuda za novogodišnja putovanja

Promotivna ponuda za atraktivni novogodišnji odmor 

Avio kompanija Singapore Airlines predstavila je novu promotivnu ponudu koja obuhvata povoljne avio karte uz stopover paket u Singapuru na putovanju ka nekoliko atraktivnih destinacija.

Prema ovoj promotivnoj ponudi možete da kupite paket koji podrazumeva povratne avio karte za putovanja iz Beograda preko Singapura za Bali po ceni od 1160 EUR.

Navedena cena je za povratne avio karte sa već uračunatim svim dodatnim troškovima za putovanja u periodu od 29. decembra 2017. do 11. januara 2018. godine. Ponuda takođe obuhvata i dva noćenja u Singapuru u Hotelu Chancelor Orchard sa tri zvezdice, transfer od i ka aerodromu, kao i ulaznice za preko 20 atrakcija u Singapuru.

Cena ne obuhvata 9 noćenja na Baliju, ali mi predlažemo sledeće atraktive hotele po povoljnim cenama koje možete pogledati ako kliknete ovde.

Singapore Airlines nudi sličan paket i za putovanja iz Beograda preko Singapura za tajlandsko letovalište Ko Samui po ceni od 1175 EUR.

Cena i ove ponude obuhvata povratne avio karte za letove iz Beograda za Ko Samui, sa svim uračunatim dodatnim troškovima za putovanja od 29. decembra 2017. do 11. januara 2018. godine, kao i dva noćenja u hotelu Peninsula Excelsior sa četiri zvezdice u Singapuru, aerodromski transfer i ulaznice za preko 20 atrakcija u Singapuru.

Smeštaj na Ko Samuiju nije uračunat u cenu, ali mi predlažemo ove hotele po povoljnim cenama.

Broj mesta je ograničen pa savetujemo da odmah kontaktirate naš kontakt centar za sve dodatne informacije.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar