TUIfly pokreće sedam novih linija iz Crne Gore tokom 2018.

Nove linije iz Tivta i Podgorice za gradove u Velikoj Britaniji, Holandiji i Francuskoj

Avio kompanija TUIfly naredne letnje sezone će pokrenuti čak sedam novih linija ka Podgorici i Tivtu.

Osim prethodno najavljenih linija iz Birminghama, Mančestera i Londona za Podgoricu, avio kompanija TUIfly je najavila još četiri nove linije koje će pokrenuti počev od aprila 2018. godine.

Nemačka avio kompanija će uspostaviti liniju Podgorica Pariz od 22. aprila, a letovi će se obavljati jednom nedeljno sve do 14. oktobra. Letovi između Podgorice i Eindhovena će biti pokrenuti 11. maja (obavljaće se dva puta nedeljno), između Podgorice i Liona od 12. maja do 13. oktobra (jednom nedeljno), a između Podgorice i Nanta od 24. maja (jednom nedeljno) do 11. oktobra. Mada je Nant-Podgorica direktna linija, letove u drugom pravcu, iz Podgorice za Nant, TUIfly će obavljati preko Dubrovnika.

Kompanija TUI najavila je da u bliskoj budućnosti planira da predstavi još neke nove linije za Crnu Goru iz drugih evropskih država kao što su Belgija, Holandija, Rusija, Poljska ili neke države Skandinavije.

Aerodrom u Podgorici ove godine je uslužio više od milion putnika, a sudeći po broju novih linija očekuje se da će broj putnika nastaviti da raste i tokom 2018. godine.

autor: Playtravel

20. decembar 2017.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar