Turkish Airlines pokreće liniju za Xian

Letovi tri puta nedeljno uz povoljne konekcije iz Beograda za Xian

Avio kompanija Turkish Airlines nastavlja da širi svoju mrežu linija, pa krajem godine uvodi direktne letove za Xian.

Direktnu liniju Istanbul Xian (Sian) Turkish Airlines uspostaviće 30. decembra 2019. godine, a turska avio kompanija planira da u početku leti tri puta nedeljno između dva grada.

Istovremeno avio kompanija Turkish Airlines nudi povoljne konekcije na letovima iz Beograda za Xian: letovi iz Beograda očekuju se utorkom, četvrtkom i nedeljom oko 20:25h, sa dolaskom u Istanbul oko 00:10h narednog dana. Oko 01:55h su planirani polasci iz Istanbula za Xian, sa dolaskom oko 16:10h u kineski grad.

U povratku Turkish Airlines obavljaće polaske iz Xiana utorkom, četvrtkom i subotom za Istanbul oko 00:35h, sa sletanjem na istanbulski aerodrom oko 06:10h, a zatim polasci iz Istanbula za Beograd se očekuju oko 08:15, sa sletanjem na aerodrom „Nikola Tesla” oko 08:05.

Xian (Sian) je grad u centralnoj Kini i jedan od najvećih u ovoj državi. On je jedan od najpoznatijih i kulturnih centara Kine, bio je važno čvorište na Putu svile, a danas je najpoznatiji po mauzoleju cara Ćin Ši Huanga gde se nalaze Ratnici od terakote.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

19. novembar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar