VLM Airlines – Nove linije za Split i Dubrovnik

Direktni letovi za Jadransku obalu

Avio kompanija VLM Airlines objavila je da će od 8. avgusta uspostaviti direktne linije iz Maribora za Split i Dubrovnik.

Letove na liniji Maribor Split avio kompanije će se obavljati utorkom, sa polaskom u 10:30h iz Splita za Maribor i u 16:10h sa polaskom iz Maribora za Split. Najkraće trajanje leta na ovoj liniji je oko 50 minuta. Avio karte u jednom smeru možete da kupite odmah po ceni od 39 EUR, a u ovaj iznos su već uračunati svi dodatni troškovi.

Letove na liniji između Dubrovnika i Maribora avio kompanija VLM Airlines će takođe obavljati utorkom i to u 11:55h iz Maribora i u 13:40h iz Dubrovnika. Letovi na ovoj liniji bi trebalo da traju oko jedan sat i 5 minuta. Avio karte su u prodaji po ceni već od 49 EUR, u jednom smeru, sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Avio kompanija VLM Airlines sve letove će obavljati turboelisnim avionom Fokker 50 sa 50 putničkih mesta.

Letovi na liniji Maribor Dubrovnik i Maribor Split će se obavljati do 29. avgusta.

Osim direktnih letova iz Maribora za Split i Dubrovnik, VLM Airlines obavlja i sezonske letove iz Italije (Ankona, Bari i Salermo) do Hrvatske (Brač, Split i Zadar), Grčke (Krf, Preveza i Zakintos) i Crne Gore (Podgorica i Tivat).

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar