Playnews – Najvažnije vesti avgust 2017.

Koje su to vesti obeležile avgust 2017.?

Mesec avgust nije protekao bez zanimljivih vesti, a najviše pažnje je još jednom privukla avio kompanija Wizz Air sa dve važne vesti, avio kompanija FlyDubai je takođe imala dve zanimljive objave, kao i aerodrom u Nišu.

Aerodrom Nis najbolji u Evropi 2017

1. Aerodrom “Konstantin Veliki” u Nišu zabeležio je najveći rast po broju putnika u odnosu na sve druge aerodrome na Starom kontinentu.

FlyDubai Nova linija Kilimandzaro Beograd Dubai 2017

2. Avio kompanija FlyDubai privukla je najviše pažnje uvođenjem novih letova i linija. Početkom avgusta najavljeno je povećanje letova na linijama Beograd Dubai i Skoplje Dubai, a sredinom meseca najavljena je i nova linija za Kilimandžaro. Uz sve to, avio kompanija FlyDubai pohvalila se i novom letelicom u svojoj floti.

Wizz Air obustavlja liniju Beograd Nuremberg 2017

3. Popularna low cost avio kompanija Wizz Air predstavila je novu uslugu nazvanu “Fare Lock”, a objavila je i da će suspendovati letove iz Beograda z Nuremberg, najverovatnije do početka nove letnje sezone.

Viza Tajland izdavanje konzulat u Beogradu

4.  Počasni Konzulat Kraljevine Tajland (Royal Thai Honorary Consulate) u Republici Srbiji počeo je sa radom 1. avgusta 2017. godine, čime putnici iz Srbije lakše mogu da podnesu zahteve za vizu.

VLM Airlines nove linije Maribor Split Dubrovnik avgust 2017

5. Avio kompanija VLM Airlines uspostavila je prve letove od 8. avgusta između Maribora i Jadranske obale.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar