Playnews – Najvažnije vesti septembar 2017.

Pogledajte koje su vesti obeležile septembar 2017.

Sa dolaskom septembra i završetkom letnjeg raspusta, avioindustrija bila je aktivnija, pa su nam tokom septembra stigle brojne zanimljive novosti.

Tokom septembra se pričalo o novim linijama iz Beograda i Niša, o novim letovima na već postojećim, kao i o otkazivanju nekih linija, ali sledećih pet vesti su po našem mišljenju obeležile septembar.

Wizz Air Trip Planner usluga 2017

5. Low cost avio kompanija Wizz Air predstavila je dve nove usluge svojim putnicima. Prva se odnosi na rezervaciju avio karata bez navođenja imena svih putnika, dok je druga servis Trip Planner koji može da vam pomogne pri planiranju narednog putovanja.

Air France predstavio avio kompaniju Joon

4. Avio kompanija Air France je predstavila ćerku kompaniju po imenu Joon koja je planira da donese interesantne inovacije na tržištu i ponudi zanimljivu uslugu za mlađe putnike.

Air Serbia nova usluga BagJourney

3. I avio kompanija Air Serbia  je prošlog meseca predstavila novu uslugu. BagJourney je usluga pomoću koje će moći da se prati lokacija prtljaga u svim fazama putovanja što bi trebalo da skrati ili potpuno eleminiše slučajeve izgubljenog prtljaga.

VLM AIrlines Nova linija Beograd Maribor

2. Nakon letova iz Slovenije ka Jadranu, avio kompanija VLM Airlines najavila je letove između Beograda i Maribora koja će biti uspostavljena od 9. oktobra.

Avio karte Beograd Peking

1. Događaj koji je sigurno obeležio septembar je uspostavljanje linije Beograd Peking. Sredinom septembra kineska avio kompanija uspostavila je letove Beograd Peking, preko Praga, a sve informacije možete da pročitate ovde.

Koja vest je po vama obeležila septembar? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar