Windrose pokrenuo liniju iz Podgorice, uskoro poleće i iz Skoplja i Beograda

Windrose pokreće tri nove linije iz gradova regiona

Avio kompanija Windrose Airlines je započela svoju veliku ekspanziju iz regiona uvodeći nove linije ka Podgorici, Skoplju i Beogradu.

Uprkos restrikcijama, ukrajinska avio kompanija Windrose nije odustala od svojih planova da Kijev poveže sa gradovima u regionu. Avio kompanija je u utorak pokrenula liniju Podgorica Kijev, u nedelju se očekuju letovi iz Skoplja za Kijev, dok će letovi iz Beograda do Kijeva biti uspostavljeni u ponedeljak. Na svim linijama ukrajinska avio kompanija planira da leti dva puta nedeljno.

Pored toga, Windrose planira da povećava broj letova na liniji Zagreb Kijev, koju je pokrenula nešto ranije, pa će od 18. decembra između dva grada leteti tri puta nedeljno umesto dva puta, kako trenutno saobraća.

Avio kompanija Windrose takođe navodi da će nove linije iz regiona imati odlične konekcije ka drugim destinacijama u Ukrajini kao što su Kharkiv, Dnjepar i Odesa.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar