SkyUp pokreće low cost liniju iz Beograda naredne godine

SkyUp stiže u Beograd krajem marta!

Low cost avio kompanija SkyUp Airlines zvanično je potvrdila da će pokrenuti liniju Beograd Kijev tokom letnje sezone 2021. godine.

Po navodima ukrajinske avio kompanije, ona će pokrenuti liniju sa početkom letnjeg reda letenja, a prvi let se očekuje 30. marta 2021. godine. Po trenutnom planu avio kompanije SkyUp predviđena su dva leta nedeljno, utorkom i petkom.

Avio karte su u prodaji i možete da ih kupite po ceni već od 59 EUR. Cena se odnosi na letove u jednom pravcu, a dodatni troškovi su uračunati u iznos.

Ovo nije prvi put da je low cost avio kompanija SkyUp najavila letove između Beograda i Kijeva jer je avio kompanija prvobitno najavila liniju tokom avgusta, a ona je trebala da bude uspostavljena od 27. oktobra ove godine. Ipak početkom oktobra avio kompanija je saopštila da je prinuđena da odustane od planova, a u pitanje je doveden i sam opstanak prevoznika.

Na liniji Beograd Kijev uskoro bi trebalo da poleti avio kompanija Windrose Airlines, koja planira da pokrene liniju 7. decembra. Srpska avio kompanija Air Serbia je obavljala letove između glavnih gradova Ukrajine i Srbije, ali je letove suspendovala u martu i trebalo bi da obnovi liniju tokom letnje sezone.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

30. novembar 2020.

autor: Playtravel

Online rezervacije letova avio kompanije SkyUp Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije SkyUp Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar