Windrose pokrenuo liniju Beograd Kijev

Avioni opet lete između Beograda i Kijeva

Ukrajinska avio kompanija Windrose tokom ponedeljka je pokrenula prvi let na liniji Beograd Kijev.

Avion ukrajinske avio kompanije je sleteo u 14:16h na beogradski aerodrom „Nikola Tesla” na letu sa oznakom 7W727, a ka glavnom gradu Ukrajine se uputio nešto nakon 15h (let oznake 7W728).

Windrose planira da leti dva puta nedeljno između Beograda i Kijeva, a tokom prethodnih nedelja uspostavio je i letove iz Kijeva za Skoplje, Podgoricu i Zagreb.

Uz novu liniju putnici iz Beograda imaju i bolje veze ka drugim ukrajinskim destinacijama kao što su Dnjepar, Odesa i Kharkiv.

Na liniji Beograd Kijev trenutno saobraća jedino Windrose, iako avio kompanije Air Serbia i SkyUp Airlines planiraju da pokrenu letove, što će se najverovatnije desiti sa početkom letnjeg reda letenja, krajem marta 2021. godine.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

7. decembar 2020.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar