Wizz Air od subote pokreće letove iz Beograda za Lion

Od ove nedelje još jedna nova linija iz Beograda: avio karte za Lion možete da kupite po ceni već od 29,99 EUR!

Low cost avio kompanija Wizz Air će od ove subote uspostaviti direktnu liniju između Beograda i francuskog grada Liona.

Wizz Air će uspostaviti sezonske letove između glavnog grada Srbije i Liona od 15. juna, a u planu je da avio kompanija leti dva puta nedeljno na ovoj liniji i to utorkom i četvrtkom sve do 26. oktobra 2019. godine

Polasci iz Beograda se očekuju oko 06:30h, a najkraći letovi na liniji traju oko 2 sata i 15 minuta, pa se sletanje u Lion očekuju oko 08:45h. Letovi iz Liona su predviđeni za 09:15h, sa planiranim povratkom u Beograd oko 11:25h.

Avio karte za liniju Beograd Lion u jednom smeru možete da kupite po ceni već od 29,99 EUR, dok povratne avio karte možete da kupite po ceni već od 55,99 EUR. Navedena cena je za avio karte u jednom pravcu sa svim uračunatim taksama.

Pored linije za Lion, putnici iz Beograda na raspolaganju imaju još nekoliko direktnih linija za destinacije u Francuskoj: četiri avio kompanije će leteti na redovnim linijama za Pariz i Paris Beauviais, dok je avio kompanija Air Serbia početkom juna pokrenula letove za Nicu

Avio karte po najnižoj ceni možete da kupite odmah online po najnižoj ceni putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

11. jun 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar