Wizz Air odlaže obnovu letova iz regiona

Letovi na većini linija od sredine maja i početka juna

Low cost avio kompanija Wizz Air odložila datume ponovnog uspostavljanja letova zbog pandemije koronavirusa Covid-19.

Wizz Air je prvobitno planirao da pokrene sve letove počev od 1. maja, ali je nova odluka da letovi budu obnovljeni tokom druge polovine maja ili početkom juna.

Po trenutnom planu, sa aerodroma „Nikola Tesla” u Beogradu avio kompanija Wizz Air će 15. maja uspostaviti samo liniju Beograd London Luton, dok će letovi na ostalim linijama biti obnovljeni tek od 1. juna. Na niškom aerodromu planovi su malo optimističniji pa očekuje da će sve linije biti obnovljene od 15. maja, osim letova za Malme i Beč koji će biti pokrenuti od 1. juna. Letovi iz Prištine bi trebalo da budu uspostavljeni 1. juna.

Letove iz Podgorice low cost avio kompanija Wizz Air planira da obnovi od 1. maja, dok će novu liniju Podgorica Beč pomeriti za dve nedelje, tj. za 20. jul ove godine.

Letovi na linijama iz Sarajeva se očekuju 3. maja, iz Ohrida i Skoplja 17. maja (svi letovi osim linije Skoplje Malta koja će biti uspostavljena od 2. juna), a sve linije iz Tuzle će biti obnovljene nakon 1. juna 2020. godine.

Svi datumi su idalje samo okvirni i naknadne promene su moguće, na osnovu odluka vlade.

I pored nedavne odluke low cost avio kompanije da otpusti jednu petinu svojih zaposlenih, Wizz Air ima optimistična predviđenja pa očekuje da će broj letova nastaviti da uveća za oko 15% svake godine.

autor: Playtravel

20. april 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar