Wizz Air pokreće 10 novih linija iz Beograda!

Wizz Air pokreće nove linije već tokom jula!

Low cost avio kompanija Wizz Air zvanično je potvrdila da će preseliti treći avion u svoju bazu na beogradskom aerodromu pa će pokrenuti čak 10 novih linija iz Beograda.

Izvršni predsednik avio kompanije saopštio je da će tokom jula Wizz Air pokrenuti linije za Barselonu, Brisel Charleroi, Keln, Fridrihshafen, Hamburg, Lisabon, Milano, Turku i Sandefjord. Nedavno je low cost takođe najavila i novu liniju za Salzburg.

Wizz Air će od 2. jula uspostaviti liniju Beograd Salzburg, od 16. jula letove za Fridrihshafen, od 17. jula linije za Hamburg, Keln i Turku, od 18. jula letove iz Beograda za Lisabon, Barselonu, Milano i Sandefjord, a dan kasnije, 19. jula, i liniju Brisel Charleroi. Na svim linijama low cost avio kompanija planira da leti dva puta nedeljno, osim linija za Hamburg, Keln i Friedrichshafen koje će imati tri nedeljna leta.

Iz avio kompanije su takođe saopštili da će na svim linijama saobraćati avion Airbus A321 koji ima 50 više putničkih mesta u odnosu na letelice A320 koje je Wizz Air do sad koristio u Beogradu.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

16. jun 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar