Wizz Air pokreće 8 novih linija iz Skoplja i Ohrida!

Od ove godine Wizz Air će leteti na ukupno 38 linija iz Makedonije!

Low cost avio kompanija Wizz Air će ove godine pokrenuti čak osam novih linija iz Makedonije.

Kako je navedeno, Wizz Air će pokrenuti po četiri linije iz Skoplja i Ohrida počev od marta. U planu su letovi iz Skoplja za Karlsruhe/Baden-Baden, Bremen, Larnaku i Turku, kao i iz Ohrida za Malmo, Milan Malpensa, Memmingen i Dortmund.

Linija Ohrid Malme će biti pokrenuta prva i to 18. marta. Dan kasnije, 19. marta Wizz Air će povezati Skoplje i Baden-Baden, kao i Ohrid i Milano, a 20. marta će biti uspostavljene linije Skoplje Bremen i Skoplje Larnaka (sezonska linija). Od 1. jula low cost avio kompanija će pokrenuti liniju Ohrid Memmingen, od 2. jula liniju Ohrid Dortmund, a od 3. jula i liniju Skoplje Turku (sezonska linija).

Avio karte se već nalaze u prodaji i možete da ih rezerviše odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Zbog potreba novih linija low cost avio kompanija dodaće još jedan, ukupno peti, avion Airbus A320 u svoju bazu u Skoplju. Wizz Air će letelicu koristiti i kako bi povećao broj letova na svojim postojećim linijama iz Makedonije.

Predstavnici avio kompanije navode kako su nove linije i letovi rezultat investicije vredne više od 101 milion dolara kojom će kreirati preko 30 novih radnih mesta.

autor: Playtravel

14. januar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar