Wizz Air pokreće letove iz Atine ka osam evropskih gradova

Wizz Air nastavlja da uvodi nove linije na Balkanu: od naredne godine letovi između Atine i Budimpešte, Sofije i Bukurešta po ceni već od 9,99 EUR

Low cost avio kompanija Wizz Air objavila je da će naredne godine otvoriti bazu u Atini i uspostaviti letove iz glavnog grada Grčke ka osam destinacija u Evropi.

Od naredne godine avio kompanija Wizz Air pokrenuće letove između Grčke i Mađarske, Bugarske, Rumunije, Gruzije, Moldavije, Litvanije. 

Prvi letovi iz grčke prestonice će biti uspostavljeni od 9. marta kada će low cost avio kompanija pokrenuti letove Atina Katovice koje će obavljati dva puta nedeljno.

Od 25. marta 2018. godine Wizz Air će pokrenuti letove između Atine i Sofije, Budimpešte, Kluž-Napoke, Bukurešta i Kišinjeva.

Wizz Air će obavljati letove Atina Sofija i Atina Bukurešt svakog dana, a letovi iz Atine za Budimpeštu su predviđeni ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom dok će od 18. septembra mađarska low cost avio kompanija leteti svakog dana između dva grada.

Letovi Atina Kluž-Napoka su predviđeni za sredu i nedelju, baš kao i letovi za Kišinjev. Od 27. marta low cost avio kompanija Wizz Air pokrenuće liniju Atina Viljnus sa tri leta nedeljno (utorak, četvrtak i nedelja), a od 17. maja i liniju za Kutaisi sa dva leta nedeljno (četvrtak i nedelja).

Atina je 144 destinacija u mrežu mađarske low cost avio kompanije, a šesta ka kojoj leti u Grčkoj. Wizz Air na ovaj način pojačava svoje prisustvo u 43 države ka kojim obavlja letove, a svojim putnicima nudi avio karte po povoljnim cenama uz brojne inovativne dodatne usluge.

Avio karte za navedene linije možete da kupite odmah po ceni već od 9,99 EUR. Navedena cena je za letove u jednom smeru sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Broj mesta po ovoj ceni je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar