Wizz Air pokreće linije za Abu Dabi

Prvi letovi već početkom juna!

Low cost avio kompanija je otkrila kojih pet linija planira da pokrene iz Abu Dabija, gde planira da uspostavi svoju novu avio kompaniju Wizz Air Abu Dhabi.

Kako je otkriveno, Wizz Air će pokrenuti četiri linije iz regiona i jednu iz Poljske za glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Od 3. juna low cost avio kompanija će uspostaviti linije Budimpešta Abu Dabi i Bukurešt Abu Dabi, nekoliko meseci kasnije, od 15. septembra avio kompanija će pokrenuti letove i iz Sofije i Katovica za grad u UAE, a dan kasnije i letove iz Cluj-Napoca.

Prethodno je avio kompanija Abu Dhabi navela da će obavljati letove i za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Crnu Goru i Severnu Makedoniju, ali ovi planovi za sad nisu realizovani. Kako smatraju stručnjaci, najava letova zavisi od toga kada će aerodromi u okruženju biti otvoreni, a kao prvi grad sa kojim bi Abu Dabi mogao da bude spojen navodi se Skoplje gde Wizz Air ima svoju veliku bazu.

Avio karte se već nalaze u prodaji i možete da ih kupite odmah.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

5. maj 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar