Wizz Air pokrenuo liniju Niš Beč

Nova direktna linija iz Niša: od sada direktni letovi i za Beč!

Low cost avio kompanija Wizz Air ovog vikenda je uspostavila direktnu liniju između Niša i Beča.

Premijerni let na liniji Niš Beč je bio u subotu, 17. novembra kada je organizovana dobrodošlica i svečani prijem na aerodromu u Nišu. Direktna linija Niš Beč će biti redovnog karaktera i letovi se očekuju tokom cele godine. 

Za sad Wizz Air će obavljati letove iz Niša za Beč dva puta nedeljno, utorkom i subotom, dok će treći nedeljni let, četvrtkom, biti uveden od 14. februara naredne godine. Polasci iz Niša su planirani za 16:10h (let W62830), a let između dva grada traje oko sat i po vremena. Letovi iz Beča (oznaka W62829) se očekuju od 14:10h

Paralelno sa novom linijom iz Niša, avio kompanija Wizz Air je takođe pokrenula i liniju Ohrid Beč, na kojoj će takođe leteti dva puta, odnosno tri puta nedeljno od februara naredne godine.

Avio karte možete da kupite odmah po ceni već od 19,99 EUR za letove u jednom smeru, dok povratne avio karte možete da kupite po ceni od 39,99 EUR

Broj mesta po najnižoj ceni je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

19. novembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar