Wizz Air povećava broj letova iz regiona

Wizz Air donosi lepe vesti: nove linije i letovi iz Budimpešte i Podgorice

Low cost avio kompanija Wizz Air najavila je na svojim društvenim mrežama da će tokom ove godine povećati broj letova iz Budimpešte.

Kako je navedeno na Facebook stranici popularne avio kompanije, Wizz Air će od 30. oktobra 2019. uspostaviti direktnu liniju iz Budimpešte za Kazanj. Ovaj grad će tako postati treća destinacija u Rusiji ka kojoj mađarska avio kompanija saobraća, jer ona već obavlja letove ka Moskvi i Sankt Peterburgu iz glavnog grada Mađarske.

Wizz Air će leteti dva puta nedeljno na liniji Budimpešta Kazanj, sredom i nedeljom. Letovi iz Budimpešte su očekuju oko 17:15h, a trebalo bi da traju oko tri sata i 25 minuta.

Osim ove linije, low cost avio kompanija je takođe saopštila da će počev od 27. oktobra 2019. godine leteti svakodnevno na direktnoj liniji Budimpešta Targu Mureš (Tirgu Mures). Rumunski grad ima veliko značenje za Wizz Air jer predstavlja prvu destinaciju iz koje je svojevremeno uspostavila letove.

Wizz Air trenutno leti ka 64 destinacije iz Budimpešte, a prevoz od/do aerodroma Budimpešta možete rezervisati po ceni već od 25 EUR u jednom smeru.

Avio kompanija Wizz Air je takođe nedavno obnovila svoju direktnu liniju Podgorica Katovice koju je uspostavila prošle godine, a pokrenula je i novu liniju Beograd Lion i povećala broj letova na liniji za London.

Avio karte su u prodaji i možete da ih kupite odmah online po najnižoj ceni putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

9. jul 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar