Wizz Air – Povezao Beograd i Lion, a od septembra ponovo leti i za Friedrichshafen

Novi letovi iz Beograda: Wizz Air pokrenuo novu liniju i vraća letove na staroj liniji

Low cost avio kompanija Wizz Air je tokom vikenda pokrenula liniju između Beograda i Liona, a od septembra privremeno ponovo leti i za Friedrichshafen.

Jutarnjim letom na direktnoj liniji, ove subote 15. juna, Wizz Air je povezao Beograd i francuski grad Lion. Na sezonskoj liniji Beograd Lion low cost avio kompanija planira da letove obavlja dva puta nedeljno, i to utorkom i subotom sve do 26. oktobra 2019. godine.

Polasci sa aerodroma u Beogradu se očekuju oko 06:30h, dok je poletanje iz Liona predviđeno za oko 09:15h. Najkraće trajanje leta između dva grada je oko jedan sat i 40 minuta.

Avio karte za liniju Beograd Lion u jednom smeru možete da kupite po ceni već od 29,99 EUR, dok povratne avio karte možete da kupite po ceni već od 55,99 EUR. Navedena cena je sa svim uračunatim taksama.

Uz letove na novoj liniji, avio kompanija Wizz Air planira da privremeno vrati letove na liniji Beograd Friedrichshafen. Low cost avio kompanija će uvesti letove na liniji od 18. septembra 2019., a planira da leti tri puta nedeljno (ponedeljkom, sredom i petkom) sve do 28. oktobra 2019. godine. Više o liniji Beograd Friedrichshafen možete da vidite na ovom linku.

Wizz Air će privremeno vratiti letove između Beograda i Friedrichshafena, kao zamenu za liniju Beograd Memmingen, jer će aerodrom kraj Minhena biti zatvoren za avio saobraćaj tokom septembra zbog rekonstrukcije.

Avio karte Beograd Friedrichshafen možete da kupite odmah po ceni već od 31,99 EUR. Cena je za avio karte u jednom smeru sa uračunatim dodatnim troškovima.

Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

17. jun 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar