Wizz Air – Predstavljena usluga Fare Lock

Usluga koja olakšava planiranje putovanja

Low cost avio kompanija Wizz Air uvela je novu uslugu pomoću koje putnici mogu da sačuvaju cenu za odabrani let na period od 48 sati.

Usluga nazvana “Fare Lock” dostupna je za rezervacije napravljene najmanje 7 dana pre planiranog leta ili pre prvog leta u slučaju da se radi o povratnom putovanju. Usluga je dostupna i za povratna putovanja, kao i za putovanja u jednom smeru, a možete je koristiti za više putnika.

Nakon rezervacije, putnici mogu da uplate pun iznos cene u roku od 48 sati, a ukoliko se rezervacija ne “zatvori” u tom periodu, ona će prestati da važi. Doplata za “Fare Lock” uslugu iznosi 3 EUR po letu, po jednom putniku.

Avio kompanija Wizz Air ističe da najveća prednost “Fare Lock” usluge leži u tome što će štedljivi putnici moći jednostavno da osiguraju najnižu cenu za letove low cost avio kompanije dok u potpunosti ne isplaniraju svoj odmor. Takođe, rezervisana mesta ne mogu biti prodata drugim putnicima u periodu od 48 sati, a cena će ostati fiksna bez obzira na let i period iz izabranog paketa.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar