Wizz Air premešta još jedan avion u Skoplje, u planu nove linije

Linije iz Skoplja za Turku i Larnaku od 24. jula: avio karte su već u prodaji!

Low cost avio kompanija Wizz Air planira da tokom jula preseli svoj peti avion na Međunarodni aerodrom u Skoplju.

Letelica Airbus A320 će se odmah naći na letovima iz Skoplja za grad Turku u Finskoj i popularnu letnju destinaciju Larnaku u Kipru, dok će avion biti iskorišćen kako bi bio povećan broj letova na nekoliko postojećih linija.

Letove Skoplje Turku i Skoplje Larnaka Wizz Air će pokrenuti od 24. jula, a na obe linije leteti dva puta nedeljno. Dva dana ranije, po jedan dodatni let će biti dodat na linijama iz Skoplja za Geteborg, Hamburg, Keln i Maltu, dok će linija za Basel dobiti dodatna tri leta nedeljno.

Avio karte za sve nove letove se nalaze u prodaji, pa preporučujemo da svoju avio kartu kupite odmah po najnižoj ceni putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Predstavnici low cost avio kompanije Wizz Air su istakli da selidba dodatnog aviona na aerodrom u Skoplju predstavlja investiciju od oko 101 milion američkih dolara u makedonsku avio saobraćaj, kao i da će ovaj potez stvoriti više od 30 direktnih novih radnih mesta.

Prvi avion avio kompanije Wizz Air je sleteo u Skoplje 2011. godine.

Wizz Air je pre nekoliko dana obeležio dva velika jubileja – 15 godina od svog prvog leta i 200 miliona prevezenih putnika. Low cost avio kompanija je svoj prvi let obavila 19. maja 2014. godine na liniji Katovice – London Luton, dok danas avioni ove avio kompanije lete ka više od 140 destinacija.

autor: Playtravel

22. maj 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar