Wizz Air produžio obustavu letova ka regionu

Wizz Air ne želi još da obnovi suspendovane linije

Low cost avio kompanija Wizz Air je produžila privremeno obustavu letova između Budimpešte i nekoliko gradova u regionu.

Kako je otkriveno, avio kompanija Wizz Air sada planira da obnovi letove iz mađarske prestonice za Podgoricu, Sarajevo, Prištinu i Skoplje u periodu od 4. do 6. decembra.

Kao razlog odlaganja se navodi epidemija koronavirusa Covid-19, tj. nepovoljna epidemiološka situacija u državama okruženja kao i pooštravanje mera prevencije širenja zaraze.

Wizz Air je pokrenuo linije između Budimpešte za Podgoricu, Sarajevo, Prištinu i Skoplje nakon odluke vlade Mađarske da subvencioniše letove ka destinacijama na Balkanu koje su proglašene linijama od javnog značaja. Na ovaj način mađarska vlada je želela da poboljša veze sa državama balkanskog regiona.

Na ostalim linijama low cost avio kompanija Wizz Air će nastaviti da leti kao i u prethodnom periodu, uz ranije najavljene redukcije na određenim linijama usled pandemije koronavirusa i zatvaranja granica država.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

autor: Playtravel

29. septembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar