Wizz Air proglašen najboljom avio kompanijom u Evropi

Wizz Air osvojio prestižno priznanje!

Low cost avio kompanija Wizz Air je osvojila titulu Evropske avio kompanije godine koju dodeljuje Aviation 100.

Organizacija Aviation 100 je istakla da je low cost avio kompanija Wizz Air zaslužila pohvalno priznanje zahvaljujući unapređenjima koja su donele rekordan broj putnika, širenje mreže linija, kao i investiciji u nabavku 146 aviona Airbus A320neo.

Nagrada je dodeljena nakon opsežne ankete, u kojoj je učestvovalo više od 10.000 stručnjaka iz avio industrije, koji su odabrali baš low cost avio kompaniju Wizz Air kao najbolju u Evropi.

Direktor korporativnih poslova avio kompanije Wizz Air, Oven Džouns, izjavio je:

,,Ponosni smo što smo osvojili ovu prestižnu nagradu koja je još jedna potvrda da Wizz Air obavlja sjajan posao i da je velika avio-kompanija. 2017. je bila veoma uzbudljiva godina za Wizz Air, imajući u vidu da smo ostvarili izvanredan rast od 24% i da smo zabeležili rekordan broj putnika, povećali broj linija na preko 550 u 43 zemlje i predstavili mnoga inovativna rešenja kako bismo poboljšali putničko iskustvo. Naša narudžbina 146 aviona najnovije tehnologije iz Airbus-ove porodice A320neo, omogućiće nam da nastavimo rast i u narednoj deceniji, što znači da će biti još više jeftinih rešenja za putovanja širom Evrope pa čak i dalje, kako budemo nastavljali da budemo nesporno još jeftinija avio-kompanija. Tokom 2018. ostaćemo usmereni na stimulisanje putničke tražnje i omogućavanje da low-cost putovanja budu još pristupačnija za sve, a u isto vreme ćemo pružati vrhunsku uslugu tokom leta avionima iz jedne od najmlađih flota u Evropi”.

autor: Playtravel

14. decembar 2017.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar