Wizz Air – Takmičenje za mlade

Fenomenalna prilika za talentovane studente da pokužu koliko vrede: za najbolje neograničen broj putovanja tokom godinu dana

Low cost avio kompanija Wizz Air i ove godine će organizovati međunarodno takmičenje za mlade u rešavanju poslovnog slučaja.

Pobednicima takmičenja, po oceni žirija, low cost avio kompanija Wizz Air dodeliće godinu dana besplatnih letova u celokupnoj svojoj mreži koja obuhvata preko 600 linija ka 145 destinacija u 44 države.

Takmičenje je usmereno ka studentima fakulteta i viših škola i daje mogućnost mladima da predstave svoj potencijal i dođu do inovativnih, nesvakidašnjih ideja u rešavanju poslovnih izazova.

Finale takmičenja će biti održano 9. i 10. maja u Budimpešti, a osim glavne nagrade koja će omogućiti nezaboravno putovanje, ovo takmičenje će svim studentima dati i priliku za profesionalno iskustvo.

Od danas do 25. marta 2018. godine, aktivni studenti osnovnih i master studija na univerzitetu ili višoj školi u okviru WIZZ AIR mreže, koja obuhvata i gradove u našem regionu, mogu da se prijave za takmičenje na ovoj adresi. Svi prijavljeni timovi će dobiti studiju slučaja i detaljna uputstva i dodatni materijal 26. marta 2018, a u obavezi su da svoj odgovor dostave do 16. aprila 2018. godine.

autor: Playtravel

7. mart 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar