Wizz Air ukida letove između Niša i Ajndhovena

Od marta naredne godine, jedna linija manje iz Niša

Low cost avio kompanija Wizz Air objavila je da će počev od naredne letnje sezone prestati da obavlja letove između Niša i Ajndhovena.

Poslednji let je predviđen za 21. mart 2018., a avion koji trenutno leti na liniji Niš Eindhoven će biti iskorišćen za povećanje broja letova na nekoj drugoj liniji koju Wizz Air obavlja iz Niša.

Po pojedinim procenama ,,krivac” za neuspeh linije Niš Ajndhoven je najverovatnije low cost avio kompanija Ryanair koja nudi povoljniju alternativu putnicima koji žele da putuju za Amsterdam u obliku linije Niš Dusseldorf Weeze.

Wizz Air će do kraja marta 2018. godine nastaviti da leti dva puta nedeljno za Eindhoven, sredom i nedeljom. Takođe, low cost avio kompanija će nastaviti da leti redovno iz Niša za Basel, Dortmund, Malme i Memmingen, a za sad nije poznato na kojoj od ovih linija će biti povećan broj nedeljnih letova naredne godine.

Aerodrom ,,Konstantin Veliki” kod Niša nedavno je proslavio novi rekord, 300.000 putnika u toku jedne godine, a očekuje se da će ove godine niški aerodrom uspeti da usluži ukupno oko 330.000 putnika.

autor: Playtravel

30. novembar 2017.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar