Wizz Air ukida liniju Niš Malme?

Da li će prva linija koju je avio kompanija Wizz Air pokrenula iz Niša biti i prva koju će ukinuti?

Low cost avio kompanija Wizz Air po svemu sudeći obustaviće od januara naredne godine letove na liniji između Niša i Malmea.

Avio karte za liniju Niš Malme putnici ne mogu da kupe za letove nakon 7. januara 2019. godine, pa se pretpostavlja da će Wizz Air suspendovati ovu liniju naredne godine, Za sad nema zvaničnog saopštenja pa ostaje nejasno koji je razlog ovakve odluke mađarske low cost avio kompanije.

Popularna low cost avio kompanija na ovoj liniji je nudila 32.000 putničkih mesta godišnje, pa će izostanak letova između Niša i Malmea usporiti rast aerodroma ,,Konstantin Veliki”.

Linija Niš Malme je bila prva linija koju je low cost avio kompanija Wizz Air uspostavila 2015. godine sa aerodroma ,,Konstantin Veliki”. Letovi se sada obavljaju dva puta nedeljno.

Wizz Air trenutno leti na ukupno 18 linija iz Srbije, od toga 13 iz Beograda i 5 iz Niša, a od 15. novembra pokrenuće liniju Niš Beč. Pored avio kompanije Wizz Air letove sa aerodroma ,,Konstantin Veliki” obavljaju avio kompanije Ryanair i Swiss.

autor: Playtravel

27. septembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar