Wizz Air uveo mogućnost automatske prijave na let

Auto Check-in opcija može da pojednostavi vaše naredno putovanje!

Low cost avio kompanija Wizz Air uvela je opciju automatskog prijavljivanja na let koja bi mogla da olakša putnicima planiranje za naredno putovanje.

Ukoliko putnici odaberu Auto Check-in uslugu, sistem će ih automatski prijaviti na let 50 sati pre poletanja i boarding karte će tada biti poslate na njihov email. Potom kao i do sada, putnici su obavezni da bording karte prilože na aerodromu bilo u štampanoj formi ili na ekranu mobilnog uređaja (osim na nekim mestima). Auto Check-in svi putnici mogu da aktiviraju do 4 sata pre poletanja.

Ukoliko putnici kupe povratne avio karte, usluga automatskog prijavljivanja mora biti aktivirana za svaki let posebno ili je moguće iskoristiti opciju samo za dolazni ili samo za odlazni let. Moguće je prijaviti do 10 putnika na jednoj rezervaciji, a automatsko čekiranje se mora aktivirati za svaku osobu posebno.

Nova opcija low cost avio kompanije Wizz Air za cilj ima da pojednostavi pripreme za naredno putovanja i može da bude korisna ukoliko putnici nisu sigurni da li će biti u mogućnosti (ili da će setiti) da se prijave tokom perioda od 48 sati pre poletanja.

autor: Playtravel

27. januar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar