Wizz Air uvodi 4 nove linije iz Temišvara

Od septembra nove linije iz Temišvara za Dansku, Nemačku i Veliku Britaniju!

Low cost avio kompanija Wizz Air planira da od septembra proširi mrežu linija iz Temišvara, ali i da poveća broj letova ka najpopularnijim destinacijama.

Wizz Air je otkrio da će od 1. septembra pokrenuti linije iz Temišvara za Bilund i Karlsrue / Baden-Baden, dok će dan kasnije, 2. septembra uspostaviti letove Temišvar Nirnberg i Temišvar Donkaster-Šefild. Na svim navedenim linijama avio kompanija Wizz Air će obavljati letove dva puta nedeljno.

Avio karte su već u prodaji i možete da ih kupite po ceni već od 19,99 EUR (avio karte u jednom smeru, svi troškovi su već uračunati).

Uz kupljenu avio kartu možete rezervisati prevoz od/do aerodroma Temišvar po ceni od 10 EUR u jednom smeru.

Wizz Air za potrebe novih linija planira da ,,preseli” jedan avion tipa Airbus A320 na aerodrom u Temišvaru, a ova letelica će biti iskorišćena i za povećanje broja letova na postojećim linijama koje su se pokazale kao najpopularnije.

Mađarska low cost avio kompanija trenutno obavlja letove iz Temišvara za Brisel Charleroi, Tel Aviv, Bari, Bolonju, Veneciju, Milano, Rim, Dortmund, Memingen, Frankfurt, London, Pariz, Barselonu, Valensiju i Madrid.

autor: Playtravel

9. februar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar