Wizz Air uvodi nove linije iz Niša, Tuzle i Ohrida za Beč

Tri nove linije iz regiona za Beč: kupite odmah avio karte za letove iz Niša, Ohrida i Tuzle za Beč po ceni već od 19 EUR!

Low cost avio kompanija Wizz Air najavila je da će krajem ove godine uspostaviti direktne letove između Beča i Tuzle, Ohrida, kao i Niša.

Wizz Air će prvo uspostaviti letove Tuzla Beč od 27. aprila, a potom će 15. novembra uspostaviti i linije Niš Beč i Ohrid Beč. Na svim novim linijama, avio kompanija Wizz Air planira da leti tri puta nedeljno.

Ipak, zbog toga što će pokrenuti liniju Tuzla Beč, Wizz Air će suspendovati liniju Tuzla Bratislava od 23. aprila ove godine.

Nove linije su došle kao posledica širenja baze avio kompanije Wizz Air u Beču, gde će do kraja godine ,,preseliti” tri svoja aviona. Samim tim, avio kompanija će tokom 2018. godine obavljati ukupno 17 novih linija iz prestonice Austrije.

Avio karte se već nalaze u prodaji, a avio karte za letove Niš Beč kao i povratne letove Beč Niš možete da kupite online po ceni već od 19 EUR. Cena se odnosi na avio karte u jednom pravcu, sa uračunatim svim dodatnim troškovima.

Broj mesta po ovoj ceni je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

9. januar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
 1. vrijeme odleta avona

  Franjo
   odgovori
  04/07/2018

  Ne funkcioniše vam sajt sa vremenom odleta aviona ,konkretno kada odliiječe iz Tuzle za Beč.

  •  odgovori
   05/07/2018

   Poštovani Franjo, hvala Vam na komentaru! Ispravili smo podatke i dodali letove koji su nedostajali.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar