Air Serbia – Promo akcija “Happy Friday”

Snižene cene avio karata do Skoplja, Diseldorfa i Berlina

Tokom današnjeg dana, 15. maja, na Happy Friday promociji avio kompanije Air Serbia možete kupiti povoljne avio karte za letove iz Beograda do Berlina, Diseldorfa i Skoplja.

  Air Serbia Happy Friday Beograd avio karte Berlin Diseldorf Skoplje

Avio karte za letove Beograd – Skoplje možete kupiti po ceni već od 109 EUR, do Diseldorfa avio karte su od 159 EUR, a do Berlina od 179 EUR.

Avio karte po ovim promotivnim cenama možete da kupite samo u petak, 15. maja 2015, i važiće za putovanja počev od 18. maja do 15. decembra 2015. godine (osim: za Beograd između 26. juna i 7. avgusta, iz Beograda između 24. jula i 6. septembra).

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživog mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. Skupocaaaa

  Novak
   odgovori
  15/05/2015

  Skupi ste ljudiii, nece niko

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar