Wizz Air Nove Destinacije

Wizz Air: Četiri nove destinacije iz Beograda

 

Low cost avio kompanija, Wizz Air će uvesti četiri nove destinacije iz Beograda tokom sledeće godine. Sa investicijom od 126,7 miliona EUR i novom letelicom u bazi na Beogradskom aerodromu planirani su letovi ka novim destinacijama: Basel, Oslo, Rodos i Krf.

Na konferenciji za novinare CEO Jozef Varadi izjavio je da Wizz Air planira da u 2013. godini preveze 500.000 putnika sa Beogradskog aerodroma Nikola Tesla, što je znatno više od predviđenih 360.000 za 2012. godinu.

Let ka Baselu počeće da saobraća 15. decembra 2012. tri puta nedeljno. Avio kompanija će 31. maja 2013. započeti letove ka Oslu (dva puta nedeljno), dok će letovi ka grčkim ostrvima Rodos i Krf biti sezonskog karaktera (15.jun i 20.jun). Karte se već nalaze u prodaji.

Novi letovi će biti pridruženi postojećim za Brisel, Dortmund, Ajndhoven, Geteborg, London, Meminhgen i Stokholm. Saobraćaj na relaciji Beograd Rim biće suspendovan u septembru ove godine i od sada će biti aktuelna samo tokom leta.

 

Wizz Air je takođe najavila da planira da proširi ponudu iz Beograda sa letovima za Francusku i Španiju, ali su oni još u vek u fazi razmatranja. Osim toga, avio kompanija razmatra pokretanje redovnih liinija sa Niškog aerodroma Konstantin Veliki.

 

Wizz Air je trenutno druga najveća aviokompanija u Beogradu sa ukupnim udelom od 11%, ispred avio kompanije Lufthansa i Montenegro Airlines, ali znatno iza Jat Airways ima udeo od impresivnih 40% tokom ove godine.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar