Luksuzno putovanje

Najbolje aviokompanije za luksuzno putovanje

Oni koji žele luksuzno putovati, lete poslovnim klasom (business class ili first class). Za jedne je poslovna klasa nešto o čemu samo mogu maštati, a za druge je to uobičajna pojva.

Aviokompanije se deljenjem sveta takmiče na tržištu putovanja poslovnim klasom pružajući izuzetno luksuzne i kvalitetne usluge. Leteti prvim klasom može biti izuzetno iskustvo koje uključuje vrhunske restorane, LCD ekrane, Dom Perignon šampanjac i ekskluzivne salone na terminalu. Svi uživamo u jeftinim letovima, ali za luksuzni užitak ipak treba izdvojiti priličnu svotu novca. Za one koji žele da iskuse čari luksuznog putovanja, Play Travel je napravio popis od pet prvoklasnih aviokompanija koje nude vrhunsku uslugu.

1. Singapore Airlines

Singapore Airlines pruža svojim putnicima mogućnost da sami kreiraju svoje luksuzno putovanje. Za početak, putnici mogu odabrati između Dom Perignona i Šampanjca Krug. U kombinaciji s obrokom kada i kako putnici žele, ova aviokompanija zaljubljenicima u hranu let čini savršenim. Ogromna kožna sedišta koja se mogu pretvoriti u krevet, veliki jastuci i Givenchy pidžama deo su jednog ugodnog i luksuznog leta Singapure Airlinesom.

Singapore Airlines

2. Qatar Airways

Sedišta u poslovnoj klasi Qatar Airways nisu toliko duga kao ona u Singapore Airlinesu, ali su jednaka po pitanju kvaliteta i udobnosti. Užitak luksuznog leta sa ovom aviokompanijom čini odvojeni terminal koji nudi jacuzzi i saunu, kao i vrhunski restoran i medicinski centar. Poželećete doći pre vremena kako biste uživali u onome što ste platili.

Qatar Airways

3. Malaysia Airlines

Ako želite kraljevski tretman, dobićete ga kada putujete poslovnim klasom Malaysie Airlines. Kao i kod ostalih aviokompanija, sedišta se pretvaraju u krevet, a dobićete i svoj tv ekran. Takođe, uživaćete u rakoši malezijske kuhinje koju će vam stjuardese poslužiti s osmehom.

Malaysia Airlines

 

4. Cathay Pacific

Dve stvari čine let ovom aviokompanijom vrhunskim luksuznim iskustvom – izvrsna hrana i masažne fotelje. Super duga sedišta ne samo da imaju ugrađene masažere, već se i pretvaraju u krevete. Ako ste u potrazi za dobrim jelom za vreme leta, dodajte Cathay Pacific na listu.

  Cathay Pacific

 

5. Thai Airways

Iako nije udoban kao neke druge aviokompanije kompanije, Thai Airways vam daje potpuni doživljaj. Lični asistent vas prijavljuje na let i prati vas kroz carinu. Nudi vam se izbor od 22 predjela koje možete unapred naručiti za svoj let. U svom ekskluzivnom prvoklasnom salonu, takođe pružaju ravne krevete i spa tretman.

 Thai Airways

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar