Novogodišnji Praznici u Njujorku

Šta (ne) treba raditi u Njujorku

Nova godina je nešto što treba doživeti u Njujorku, međutim, postoje određene stvari koje tokom prazničnih dana treba uraditi i stvari koje treba izbegavati.

Njujork

Uradite: Posetite Rockefeller Center Plazu kako bi videli veliko drvo koje je tamo od 1931. godine i koje osvetljava 30.000 svetiljki. Vredi boriti se sa velikom gužvom kako bi napravili par fotografija kao uspenu na nezaboravne praznike u Njujorku.

 

Nemojte: Izbegavajte klizalište. Malo je i skupo (21 dolar za ulaznicu i 9 dolara za iznajmljivanje opreme). Redovi su takođe veliki razlog da preskočite ovu atrakciju pošto je ponekad potrebno i do 2 sata kako biste došli na red.

 

Uradite: Posetite FAO Schwartz i vratite se u detinjstvo u najvećoj prodavnici igračaka u gradu.

 

Nemojte: Izbegavajte neplaniran dolazak, posebno vikendom kada se red prostire kroz ceo blok. Dođite odmah nakon otvaranja (9 časova od nedelje do četvrtka i 8 časova petkom i subotom) kako biste izbegli gužvu.

 

Uradite: Pogledajte zemlju Deda Mraza koju postavlja Macys. Dočekaće Vas fascinantna scena jelki, patuljaka, igrački vozova i brojne druge zimske čarolije.

 

Izbegavajte: Preskočite vikende i večernje časove radnih dana. Pojavite se odmah nakon otvaranja (9 časova ujutro) kako bi izbegli gužvu i čekanje.

 

Uradite: Uživajte u brojnim izlozima koji su posebno preuređeni za praznične dane.

 

Nemojte: Izbegavajte odlazak u poznate delove grada. Šetajte se Petom avenijom od centra Rockefeller do Medisona kao bi upili prazničnu atmosferu Njujorka.

Tagovi


Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar