Letovi iz Beograda do Njujorka krajem 2015. ili početkom 2016.

Potpisan sporazum o direktnom vazdušnom saobraćaju između dve države

Potpisan je dokument koji omogućava uspostavljanje direktnih avio letova između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, a prva linija mogla bi biti BeogradNjujork.

Letovi Beograd Njujork Srbija SAD

Sporazum su u Vladi Srbije potpisali američki ambasador u Srbiji Majkl Kirbi i srpska ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović.

Po navodima, prvi letovi na liniji Srbija – SAD mogli bi biti obavljeni i pre kraja godine, a najkasnije početkom naredne.

Očekuje se da prva destinacija iz Beograda u Severnoj Americi bude Njujork, a odmah potom i Toronto u Kanadi. Ranije su spominjani i letovi iz Beograd do Čikaga, ali je procenjeno da je Njujork interesantnija destinacija putnicima iz Srbije i Regiona. Na ovim linijama letela bi srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia sa avionima Airbus A330, koje bi avio kompanija naknadno iznajmila.

Letovi Beograd Njujork sporazum Srbija SAD

Važnost ovakvih letova ogleda se i u činjenici da bi Srbija verovatno bila jedina u regionu sa direktnim letovima do Sjedinjenih Američkih Država, pa se očekuje da bi ovakve linije privukle veliki broj putnika iz okolnih država na aerodrom “Nikola Tesla”.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar