Kako povoljno odleteti do Njujorka

Kako kupiti avio karte do Njujorka po ceni već od 352 EUR?

Ovih dana mogu da se kupe veoma povoljne avio karte za letove do Njujorka, po ceni koja je mnogo povoljnija od redovne cene na liniji Beograd – Njujork.

Svi putnici koji imaju želju da posete Sjedinjene Američke Države i jednu od njenih najvećih atrakcija, „Veliku jabuku”, ovih dana mogu da kupe avio karte ka ovoj destinaciji po veoma niskoj ceni.

Pretragom cena avio karata mogu da se pronađu avio karte na relaciji Varšava – Njujork, sa povratnim letom Njujork – Mančester po ceni već od 352 EUR.

Čak i uz kad se na to dodaju cene povratne avio karte iz Beograda do Varšave, kao i let u jednom pravcu na liniji iz Velike Britanije do Poljske, ukupni troškovi su čak i do dva puta jeftiniji od redovne cene avio karte na liniji Beograd – Njujork.

U sistemu postoji postoji više različitih kombinacija letova do Njujorka, pa u zavisnosti od izbora varira i konačna cena. Jedna od alternativa podrazumeva low cost letove do Amsterdama ili Osla, a primer možete da pogledate ovde.

Takođe, ovo je samo jedan primer kako mogu da se kupe jeftine avio karte, pa putnici koji možda ne žele da posete Njujork, vrlo verovatno mogu kupiti avio karte po nižim cenama do neke druge destinacije uz samo malo kreativnosti.

Naši agenti su spremni da vam pomognu u ovoj potrazi, zato pozovite već danas naš kontakt centar za više detalja.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar