Telenor internet

Besplatan internet na aerodromu

Telenor je pokrenuo bežični internet na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Svi Telenorovi korisnici će moći besplatno da surfuju internetom na aerodromu dok će korisnici ostalih operatera moći besplatno da koriste Telenor WiFi prvih 15 minuta.

telenor-recharge-cards

Telenor WiFi biće dostupan putnicima u odlaznom holu kao i u tranzitnoj zoni u hodnicima ka izlazima A i C. Svi zainteresovani putnici koji se putem svog laptopa, tableta ili pametnog mobilnog telefona povežu na Telenor WiFi mrežu biće preusmereni na njihov portal gde mogu da se prijave za besplatnu upotrebu interneta koji je neophodno uneti u označeno polje na početnoj stranici.  Nakon toga će dobiti SMS sa verifikacionim kodom.

 

Korisnici ostalih mreža će nakon 15 minuta korišćenja Telenor WiFi interneta biti preusmereni ka internet stranici koja će im pružiti sve informacije o dodatnim mogućnostima uplate internet vremena ukoliko žele da nastave surfovanje internetom. Dopuna WiFi interneta u trajanju od  60 minuta može se platiti kreditnom karticom ili preko vaučera koji će moći da se kupe u kioscima ili na platnim terminalima. Cena jednog sata interneta je 200 dinara sa uključenim PDV-om, a postoji i celodnevna tarifa (24h) koja košta 800 dinara.

 

I Telekom Srbije nudi besplatan internet na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu i to već duže vreme. W:Lan usluga ovog operatera dostupna je korisnicima Telekoma besplatno, dok korisnici drugih operatera mogu da koriste prvih 15 minuta besplatno, a ako žele dalje moraju da doplate.

 

Telekom nudi tri vaučera: za 1 sat koji košta 400 dinara, za 4 sata koji košta 1000 dinara i za 15 časova koji košta 1500 dinara.

 

Treći mobilni operater Vip Mobile ne nudi bežični internet na aerodromu.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar