Playnews – Najvažnije vesti mart 2019.

Najvažnije vesti iz avioindustrije: Ovo su vesti koje su obeležile mart 2019.

Mart je još jednom dokazao da će u narednih nekoliko meseci nastati prava gužva na nebu iznad Srbije! Tokom prošlog meseca je ukinuta samo jedna linija, dok je istovremeno najavljeno čak 14 novih ruta iz Beograda i Niša. O kojim linijama se radi pročitajte u ovom pregledu najvažnijih vesti proteklog meseca.

Aerodrom Niš – Uskoro letovi za Hurgadu!

5. Avio kompanija Air Cairo zatražila je dozvolu od Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije za uspostavljanje letova između Niša i Hurgade. Po nekim informacijama nova linija bi mogla da bude najavljena već tokom aprila!

Eurowings ukida letove iz Beograda

4. Predstavnici low cost avio kompanije Eurowings izjavili su da će linija Beograd Štutgart ove godine biti suspendovana. Po prvobitnom planu nemačka avio kompanija je trebala da nastavi da leti između dva grada tokom letnje sezone, ali se to izgleda neće desiti ove godine.

Air France pokrenuo letove na liniji Beograd Pariz

3. Avio kompanija Air France od poslednjeg dana marta je ponovo počela da obavlja letove na liniji između Beograda i Pariza. Na ovaj način je francuska nacionalna avio kompanija nastavila da leti za Beograd nakon šest godina pauze. Detaljnije o tome ovde.

Wizz Air uvodi direktnu liniju Beograd Lion

2. Wizz Air je odlučio da uvede 14. liniju iz Beograda! Popularna low cost avio kompanija će od sredine juna uspostaviti letove na liniji Beograd Lion. Više detalja ovde.

Aerodrom Niš - Objavljen spisak 12 novih linija iz Niša

1. Najvažnija vest koja je mogla da se čuje prošlog meseca je to da je Vlada Republike Srbije objavila je spisak 12 linija od javnog značaja koje će biti uspostavljene sa aerodroma ,,Konstantin Veliki” u Nišu. O kojim linijama se radi pročitajte ovde.

Da li se slažete sa našim izborom? Podelite svoje mišljenje u komentarima sa drugim posetiocima sajta Play Travel!

autor: Playtravel

6. april 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar