TAP Budimpesta Rio

TAP: Iz Budimpešte do Brazila po ceni od 699 EUR

Jedan od najvećih avio prevoznika između Evrope i Latinske Amerike, avio kompanija TAP Portugal, pokrenula je veoma povoljnu promotivnu akciju za putnike iz Srbije i regiona, sa polaskom iz Budimpešte. Avio karte po promotivnim cenama se mogu kupiti do 15. marta, a period putovanja obuhvaćen akcijom počinje od 05. marta i trajaće sve do 31.05.2013.

rio_tap

Povratne avio karte od Budimpešte do Rio Žaneira se mogu naći u prodaji od 699 EUR, a do Sao Paula od 999 EUR. Najjeftinija karta do Rio de Žaneira i Sao Pula sa polaskom iz Beograda iznosi 999 EUR, dok su cene drugih avio kompanija ka ovim destinacijama mnogo više. U cene su uračunate sve aerodromske takse, prtljag do 32 kg, a krajnja cena može donekle varirati zbog razlike u kursu između srpskog dinara i mađarske forinte.

 

Povratna karta kupljena po promotivnoj tarifi zahteva minimalan boravak preko vikenda ili u trajanju od šest dana, dok je maksimalno zadržavanje jedan mesec. Imajući u vidu da se do ova dva najveća brazilska grada putuje iz Budimpešte, sa presedanjem u Lisabonu, ukoliko ne postoji konekcija u jednom danu, avio kompanija će svojim putnicima obezbediti hotelski smeštaj. TAP vam nudi i kodšer let na liniji Beograd – Beč, koji obavlja Austrian Airlines, i koji putnicima iz Beograda omogućava direktnu vezu sa Lisabonom.

 

Online rezervacije letova avio kompanije TAP Portugal

Rezervišite odmah avio karte kompanije TAP Portugal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar