Swiss direktni letovi do Ženeve

Avio prevoznik Swiss od decembra direktno leti do Ženeve

Švajcarska avio kompanija Swiss International Airlines objavila je da će od 19. decembra ove godine uspostaviti direktnu liniju Ženava – Beograd.

 

swiss8

U prvoj fazi su planirana po dva leta nedeljno u oba pravca. Sa ženevskog aerodroma avioni će leteti utorkom u 10:20 i četvrtkom u 12:20, dok će povratak iz Beograda biti zakazan za utorak u 12:55 i četvrtak u 14:55. Počev od 12. aprila 2014. godine Swiss će intenzivirati svoje letove i leteće tri puta nedeljno, a novi polasci će biti subotom i to u 17:05 iz Ženeve i 19:40 iz Beograda.

 

Već neko vreme avio kompanija je najavljivla ovu liniju, jer je procenjeno da za nju postoji veliko interesovanje. U skladu sa tim Swiss Air je na ovim letovima postavio avion Airbus A320 kapaciteta od 136 do 168 mesta. Avio prevoznik Swiss na ovaj način prepoznao je potrebu stalnih letova na ovoj relaciji zbog velikog broja ljudi iz Srbije koji žive i rade u Ženevi, ali i celoj Švajcarskoj.

 

Međutim, Ženeva je i sama po sebi dovoljan razlog za posetu. Drugi grad po veličini u Švajcarskoj često se opisuje kao “globalni” grad jer se u njemu nalaze brojne značajne međunarodne organizacije, od kojih se kao najvažnije sigurno izdvaja evropsko sedište Ujedinjenih Nacija. Ovaj grad se inače nalazi u francuskom govornom području zemlje, a njegov geografski položaj zanimljiv je za turiste zbog prelepog okruženja u kojem se nalazi.

 

Letovi su već uneti u globalni rezervacioni sistem pa nas možete već danas pozvati da se raspitate oko svih detalja ove ponude.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Swiss

Rezervišite odmah avio karte kompanije Swiss online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar