Wizz ponude Jul

Wizz Air julski popusti i svetla budućnost kompanije

Kako dani bivaju sve topliji i topliji, tako i Wizz Air polako podgreva odlične letnje popuste.

Wizz1

Ukoliko još niste odlučili gde ćete da provedete letnji odmor, Wizz trenutno nudi dve povoljne opcije. U pitanju su poznata grčka letovališta Rodos i Krf, a cene rezervacije karte u jednom pravcu ka bilo kojoj od ove dve destinacije kreće već od 1699 DIN. U cenu karte uračunate su sve aerodromske takse.

 

Ukoliko više preferirate neke malo hladnije predele, druga interesantna ponuda je let ka Oslu, a rezervacija karte u jednom pravcu kreće već od  2899 DIN.  Ovo je takođe cena sa uračunatim svim propratnim aerodromskim troškovima.

 

Ove cene takođe podrazumevaju jednu malu torbu (dimenzija 42x32x25 cm), dok se za veći i dodatni čekirani prtljag naplaćuje i dalje pristupačna doplata. Mađarski avio prevoznik takođe naglašava da je broj karata po ovim cenama je ograničen.

 

Osim ovakvih povoljnosti, Wizz Air povlači i druge poslovne poteze koje će ovoj kompaniji osigurati vodeću poziciju u kategoriji low cost avio prevoznika. Ova kompanija je tako nedavno objavila da planira da otvori bazu u Donjecku, koja je pored Kijeva, glavnog grada Ukrajine, druga u ovoj zemlji koju Wizz planira da poseduje. Sa ovakvim potezom mađarska avio kompanija planira da otvori nove letove ka Londonu, Milanu i Minhenu, a početak se očekuje već od 1. oktobra ove godine. Pored ove vesti Wizz je objavio da će 27.septembra uspostaviti liniju od Košica (Slovačka) do Londona, ali i povećati ukupni broj linija na svim letovima.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar