Jeftino za Aziju i Australiju

Etihad Airways produžio trajanje promotivnih letova

Etihad je na efektan način otvorio vrata naše zemlje ka istoku kada je 15. juna uspostavio redovnu liniju Beograd – Abu Dabi, po do tad najpovoljnijim cenama. Nedavno je ovaj avio prevoznik objavio da produžava svoju promotivnu kampanju.

Etihad6

Pre svega, povratna karta sa uračunatim svim dodatnim troškovima za direktan let od Beograda do Abu Dabija, pa i Ujedinjenih Arapskih Emirata, može da se rezerviše već od 419 EUR. No, ovo za putnike može biti tek početak avanture, jer Etihad Airways nudi povoljne letove ka drugim svetskim destinacijama sa presedanjem u ovom gradu.

 

Etihad Airways nudi jeftine letove ka Australiji, pa ukoliko želite da posetite Melburn, povratna karta sa uračunatim svim dodatnim troškovima kreće od 1208 EUR, a rezervacija leta do Sindeja koštaće od 1321 EUR.

 

Ukoliko biste pak da uživate u čarima dalekog istoka, Etihad Airways je snizio cene letova ka nekoliko takvih destinacija od kojih izdvajamo Peking, a rezervacija leta ka ovom gradu kreće od 552 EUR, putovanje vazdušnim putem uz pomoć ovog avio prevoznika ka Šangaju iznosi 592 EUR, ka Bangkoku od 669 EUR, a ka Kolombou 624 EUR.

 

Sve navedene cene su za povratne karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, a ova promocija traje sve do 31. jula ove godine.

 

Ukoliko planirate samo da presednete u Abu Dabiju, neće vam biti potrebna tranzitna viza, ali svako drugo dodatno zadržavanje i eventualna poseta gradu zahtevaće od vas da imate tranzitnu ili turističku vizu. Etihad Airways, kao i naša agencija vam mogu pomoći u tome, a u ponudi su četvorodnevne tranzitne vize, turistička viza koja važi 14 dana i mesečna turistička viza. Možete nas kontaktirati za više detalja.

 

Zbog ovakvih i sličnih strateških poteza kompanije, Etihad Airways nastavlja da prikuplja blistava priznanja. Poslednja u nizu dodeljena je Džejmsu Hoganu, predsedniku i glavnom izvršnom direktoru kompaniije, za izvršnog lidera godine, koja mu je dodeljena u Londonu na dodeli prestižnih godišnjih Airline Strategy nagrada.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar