Od sada i u Moskvi

Wizz Air uskoro leti i za Rusiju

Nedavno je objavljeno da će se u bogatoj ponudi Wizz Aira naći još jedan povoljan let i to na relaciji Budimpešta – Moskva.

Moskva_Rusija

Veza između budimpeštanskog aerodroma i aerodroma Vnukovo u Moskvi, biće uspostavljena od 23. septembra ove godine, a u planu su pet nedeljnih letova. Iako ni ovaj broj nije za zanemarivanje, predstavnici mađarske low cost avio kompanije obećavaju da će se kasnije on uvećati, jer očekuju veliko interesovanje.

 

Karta u jednom pravcu na ovoj liniji, sa svim uračunatim aerodromskim taksama moćiće da se rezerviše već od 39 EUR, čime se prati trend jeftinih avio karata Wizz Aira.

 

Uvođenje nove linije došao je kao prijatno iznenađenje, iako ova kompanija već duže vreme sprovodi svoju ekspanziju prema istoku (“Go East”, kako je oni sami nazivaju). Prethodno su predstavljene veze sa Ukrajinom, Izraelom, Azerbejdžanom, Egiptom, Turskom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pa novi letovi ka Moskvi dolaze kao šlag na torti koju mađarski avio prevoznik servira svojim putnicima.

 

Ovom prilikom, Jozef Varadi, generalni direktnor Wizz Aira je izjavio:
“Otvaranje nove linije Budimpešta – Moskva je ključni događaj za Wizz Air-ovu strategiju širenja na istok i ovaj let je naš debi na ruskom tržištu. Nova linija takođe poboljšava poziciju Wizz Air-a kao domaćeg mađarskog avioprevoznika nudeći više letova i niže cene za putnike. Trenutno održavamo 37 direktnih linija iz Budimpešte i nudimo više od 2,4 miliona sedišta u 2013. godini iz ovog grada. Ostajemo trajno posvećeni širenju naše mreže linija i otvaranju novih radnih mesta što se i očekuje od najvećeg mađarskog avioprevoznika”.

 

Sa već postojećim povoljnim letovima iz Beograda za Budimpeštu, ovakva ponuda Wizz Air, verujemo da će biti zanimljiva i domaćim putnicima.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar