Kako ljubimci mogu da pomognu vlasnicima

I kućni ljubimci skupljaju nagradne milje

Već smo navikli da letenjem skupljamo nagradne poene, ali od sada to za nas mogu da rade i naši kućni ljubimci

 

Turkish7

Program nagradnih milja nije ništa novo. Redovni putnici skupljaju milje koje su preleteli i kada dostignu određen limit, dobijaju odgovarajuće nagrade od avio kompanije kojoj su ukazali poverenje. Ovo je sistem nagrađivanja koji je pre svega kreiran da stvori lojalne mušterije, ali kako bi i postojeće naterale da lete još češće.

 

Međutim, do sad su ovakve nagrade važile samo za ljude.

 

Avio kompanija Virgin Australia uvela je program “Velocity Frequent” koji nagrađuje sve putnike koji sa sobom na putovanje povedu i kućne ljubimce. Ako vlasnik sa sobom nosi svoju mačku ili kuče moćiće da ostvari čak 300 poena nakon svakog putovanja.

 

Ovakva odluka kompanije oduševila je mnoge putnike koji su već pohvalili ovaj potez Virgin Australia i prijavili se na program Velocity Frequent. U izjavi za novinare, predstavnici kompanije su ukazali da svake godine prevezu više od 30.000 ljubimaca širom Australije, pa da je ova odluka došla potpuno logično.

 

Virgin Austalia je jedna od prvih avio kompanija koja je učinila ovako nešto, a sličnu ponudu trenutno imaju i Virgin Atlantic, kao JetBlue, američka low cost avio kompanija, koje takođe dodeljuju sličan broj nagradnih poena svojim lojalnim putnicima.

Online Rezervacije letova na playtravel.rs
ili telefonom na 011.305.93.14
Kreditne kartice nisu potrebne!

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar