Qatar Airways uvodi još jedan let ka Dohi

Qatar Airways: Dodatni let na liniji Beograd – Doha

Qatar Airways odlučio je da pojača broj letova između naše zemlje i Katara, pa će od 18. septembra 2013. biti četiri leta na relaciji Beograd – Doha.

Qatar_Airways

Avio kompanija Qatar Airways od novembra prošle godine uspostavila je letove ka Dohi i trenutno leti tri puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i nedeljom, a novi polazak biće rezervisan za sredu. Ovi letovi se obavljaju u 15:10 sa aerodroma “Nikola Tesla”, a i nakon 18. septembra ovo vreme se neće menjati.

Kako kažu čelnici avio kompanije, izuzetno su zadovoljni što samo nekoliko meseci nakon uspostavljanja redovne linije imaju toliko veliku potražnju da moraju da uvedu dodatno poletanje iz Beograda. Doha je veliki hab Qatar Airwaysa iz kojeg ova komapnija nudi letove ka čak 128 svetskih destinacija i uz visok kvalitet usluge ne treba da čudi što domaći putnici biraju baš ovu avio kompaniju za svoje putovanje.

Na liniji Beograd – Doha saobraćaće avion tipa Airbus A320, a ovo je samo jedan od ukupno 123 aviona koliko ih Qatar Airways ima u svojoj floti. Pored postojećih letova avio kompanija je najavila i nove i to ka: Sulejmanija (Irak), Čengdu (Kina), Adis Abeba (Etiopija), Filipini i Filadelfija (Sjedinjene Američke Države).

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

  

Let od Beograda do Dohe obavlja se uz sletanje u Ankari (Turska), gde se ukrcavaju novi putnici, ali nije dozvoljeno iskrcavanje. Qatar Airways ima redovnu liniju Ankara – Doha – Ankara, ali trenutno nije moguća veza između Beograda i Ankare ove avio kompanije.

Doha je glavni grad Katara i nalazi se na obali Persijskog zaliva. Milionsko stanovništvo Dohe čini čak 60% celokupne populacije Katara, a osim sedišta političke i ekonomske moći ove države u ovom gradu nalazi se Education City, veliki naučni centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar